ARG 380 plus S.A.F 2019-03-28T15:31:00+02:00

Pilous ARG 380 plus S.A.F.

 

 

 

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,37 kW
Скорост на отрезната лента 20-90 m/min.
Работна височина 810 mm
Хидравлично масло тип cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)
Обем резервоар охлаждане cca 30 l
Размери на машината (min.) 1350 x 2650 x 1400 mm
Размери на машината (max.) 2200 x 2700 x 2350 mm
Тегло 1025 kg

 

 

 

 

Видеото е за по -малък модел / ARG 260/, но е във изпълнение S.A.F.

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Съвременната концепция, за лентоотрезни машини в професионален клас, позволяващи индустриално рязане на плътни материали, големи сечения и също така за ъглово рязане. Ето защо е наличен, максимален диапазон на ъгъла на рязане 60 ° надясно и 60 ° наляво. Здравата отрезна лента, обикновено е подходящ за всички взискателни производствени предприятия. Отрезната лента с размери 34 х 1,1 мм осигурява точното рязане на големи напречни сечения. Тази ширина на отрезната лента се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Лесно, интуитивно управление чрез сензорен екран на ергономичния ротационен централен контролен панел. Дисплеят също така показва необходимата височина на повдигане на рамото на лентата за рязане в зависимост от напречното сечение на материала, който ще се реже. Освен това ви позволява да наблюдавате броя на изрязаните детайли в текущите настройки и диагностиката на машината (входове и изходи на PLC, история на грешките). По време на рязане, дисплеят показва скоростта на лентата, основното натоварване на двигателя и потенциалните съобщения за грешка. Дисплеят показва и настройките на ъгъла на рязане. Специални аксесоари /вижте галерията/.
Когато превключите в ръчния режим, можете да контролирате всички функции отделно. Машината е оборудвана с високопроизводителен промишлен хидравличен блок, който позволява да се настрои контактното налягане на подемно-транспортното средство. Всичко това във връзка с хидравлично контролирана лента за рязане на лента значително намалява ефективността на рязане, особено при по-големи серии и рязане на пълни и висококачествени материали.
Натискането на един ключ, ще извърши пълен цикъл на рязане – захващане на материала, пускане на лентата и охлаждащата система, рязане, спиране на лентата и охлаждането, издигане на рамото до оригиналната регулируема позиция и отваряне на закрепването. Максималната ефективност на рязане, се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите. Ергономичната основа на машината по подразбиране е оборудвана с контейнер за стружки или с допълнителен транспортьор за стружки /аксесоар към машината/.
За да се постигне максимална стабилност на цялата система и точност на рязане, рамото на лентата е прикрепено към здрава въртяща се маса от двете страни в масивни корпуси, снабдени с предварително натоварени конусовидни ролкови лагери.
Системата е монтирана на конусовидни ролкови лагери, за да се улесни възможно най-лесно завъртане на рамото при ъглово рязане.

Опростено заключване и регулиране на необходимия ъгъл на рязане по скалата на ъгъла или, като допълнителни аксесоари, цифров мониторинг на сензорен екран.
Масивното менгеме осигурява лесно, бързо и надеждно захващане на материала.
Големите диаметър на движещите се колела и прецизното тристранно твърдо метално водене, осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и точност на рязане.
Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на допълнителен регулируем изход. Резервоарът за охлаждащата течност, заедно с помпата се поставят в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако лентата се скъса, машината автоматично се изключва.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на въртящ се панел.