ARG 330 plus H.F. 2017-06-22T15:01:37+03:00

Pilous ARG 330 Plus H.F.

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,18 kW
Скорост отрезна лента 15–90 m/min.
Работна височина 925 mm
Хидравлично масло cca 6 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)
Резервоар охлаждане cca 30 l
Размери машина(min.) 1350 x 2200 x 1750 mm
Размери машина(max.) 2050 x 2600 x 2150 mm
Тегло машина 845 kg

 

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Нов, уникален дизайн. Подобрена версия на легендарната серия модели ARG 300, произведена повече от 20 години, с изцяло ново рамо на ножовете.
Най-актуалната концепция за чугунено рамо, затворена секция, което е кухо по цялата дължина на всички товароподемни точки. Това гарантира изключителна здравина на цялата система, максимална точност при рязане и дълъг експлоатационен живот на отрезната лента. Тази отрезна машина, работи с лента 3870. Всички електрически кабели и тръбичките на охлаждащата течност са скрити в кухите части на рамото, което означава, че те са защитени от повреди.

Универсална, стабилна лентоотрезна машина, преднацначена за общо ползване производствени цехове, професионален клас. Промишлената лента с ширина 34x 1,1 мм  и дължина 3870мм се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Машината е оборудвана с хидравличен агрегат, който улеснява автоматичното повдигане на рамото на лентата за рязане след завършване на рязането. Тази система прави работата с машината много по-лесна, особено при рязане на по-големи серии. Височината на повдигане може да бъде регулирана в зависимост от размера на материала, който ще бъде изрязан. Свалянето на рамото се извършва от тежестта му, с възможност за непрекъснато регулиране на скоростта му. Когато рязането завърши, лентовото задвижване се изключва автоматично и рамото се придвижва до първоначалното положение. Трифазен двускоростен двигател (400 V) ви позволява да изберете скорост 15 или 90 m / min. Според характеристиките на материала, който трябва да бъде нарязан.
Непрекъснато регулиране на ъгъла на рязане в диапазона +/+45 до 60° , когато заготовката се затегне здраво.
Много здравата машинна конструкция се състои от отливки от сив чугун и осигурява абсорбиране на вибрациите.
Съвременната концепция на лентата за рязане на лента позволява големи размери на рязане при вертикални и ъглови разрязвания.
Опростено заключване и регулиране на желания ъгъл на рязане в ъгъла с фиксирани ограничители в крайни позиции.
Масивното, бързозатягащо менгеме осигурява лесно и надеждно захващане на материала.
Големите диаметъри на движещите се колела и прецизното тристранни твърдосплавни водачи осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и точност на рязане.
Безшумното и безпроблемно задвижване на отрезната лента се осигурява от индустриален електродвигател, с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система, с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо. Резервоарът за охлаждаща течност с помпа се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако отрезната лента се скъса, машината автоматично се изключва.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на основата на машината.
При машината се доставя непрекъснато регулируем ограничител с 500 мм скала.