ARG 330 plus F 2017-06-21T13:39:14+03:00

Pilous ARG 330 plus F

Главен мотор 400 V, 50 Hz,3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Скорост отрезна лента 15 – 90 m/min.
Работна височина 910 mm
Обем резервоар охлаждане cca 35 l
Размер на машината (min.) 2290 x 1360 x 1660 mm
Размер на машината (max.) 2650 x 2040 x 2050 mm
Тегло 720 kg

Включен аксесоар към цената на машината е:

  • DR 130 – стоп на материала;

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Изцяло нова, революционна концепция за рамото на машината, която се отличава с лек ръб и нов, уникален дизайн. Осигурява оптимална твърдост на цялата система и максимално точност на рязане. Тази здрава лентоотрезна машина обикновено е подходящ за всички взискателни производствени предприятия. Отрезната лента с размери 34 х 1,1 мм осигурява точното рязане на големи напречни сечения.

Най-актуалната концепция за чугунено рамо, затворена секция, което е кухо по цялата дължина на всички товароподемни точки. Това гарантира изключителна здравина на цялата система, максимална точност при рязане и дълъг експлоатационен живот на отрезната лента. Тази отрезна машина, работи с лента 3110 x 27 x 0,9 .Всички електрически кабели и тръбичките на охлаждащата течност са скрити в кухите части на рамото, което означава, че те са защитени от повреди.

Новата концепция на рамото, също така предлага голямо опростяване при смяна на лентата, както и при почистване на вътрешната страна на рамото. Трябва само да отворите шарнирния капак на рамото и той ще остане заключен в горната си позиция. Освен новият дизайн на рамото, има много технологични настройки, които подобряват удобството на потребителя, както и качеството и издръжливостта на машината.
Вдигането на рамото е ръчно;

Рязането се извършва от тежестта на рамото, с възможност за непрекъснато регулиране. Когато рязването приключи, задвижващият механизъм се изключва автоматично. За да се улесни лекото повдигане на ръката, машината е снабдена с регулируеми опъващи пружини, които позволяват да се настрои оптималната сила, необходима за повдигане на ръката, в зависимост от характеристиките на материала, който ще се реже. Системата за закрепване допринася за гъвкавостта на използване, като осигурява двустранно непрекъснато настройване на ъгъла на рязане в диапазона 90 ° и -60° .

Максималната ефективност на рязане се поддържа благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за оптималността скоростта на рязане, точността и удължаването на експлоатационния живот на лентите за рязане. Голямата базова и масивна система за обръщане на рамото, осигурява изключителна стабилност на машината дори при рязане на тежки детайли.
Здравата машинна конструкция, състояща се от отливки от сив чугун, осигурява абсорбиране на вибрациите.
Съвременната концепция на лентата за рязане на лента позволява големи размери на рязане при вертикални и ъглови разрязвания.

Масивното бързозатягащо менгеме осигурява лесно и надеждно захващане на материала.
Големите диаметър на движещите се колела и прецизните твърдостплавни пласти, осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и точност на рязане.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо. Резервоарът за охлаждаща течност с помпа се поставя в основата на машината.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на основата на машината.
Машината е снабдена с шарнирен ограничител с 500 мм скала. Сгънатата система предотвратява заглушаване на детайла по време на рязане.