ARG 400 plus S.A.F 2019-06-26T10:21:31+03:00

Pilous ARG 400 plus S.A.F.

 

 

 

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,37 kW
Скорост отрезна лента 20-90 m/min.
Работна височина на менгемето 795 mm
Тип хидравлично масло cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 část 2-HLP)
Обем резервоар охлаждане cca 30 l
Размери на машината (min.) 1410 x 2370 x 1580 mm
Размери на машината (max.) 2000 x 2600 x 2150 mm
Тегло

 

 

 

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Машината е налична на склад.
Изключително здрава конструкция на цялата машина. Рамото, гарантира висока точност на рязане и дълъг експлоатационен живот на машината. Голямата и масивна конструкция на машината е предназначена основно за промишлено рязане на плътни материали дори и при най-трудните условия. Благодарение на диапазона на ъгъла на рязане 60 ° надясно и 45 ° наляво, тази отрезна машина е подходяща за универсална употреба във всички производствени предприятия. Отрезната лента с размери 34 х 1,1 мм., осигурява точното рязане на големи напречни сечения. Лентата се произвжда в много версии /за тази ширина/ и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Лесно, интуитивно управление чрез сензорен екран на централен контролен панел /вижте снимките/. Дисплеят, също така показва необходимата височина на повдигане на рамото на лентата за рязане в зависимост от напречното сечение на материала, който ще се реже. Освен това, Ви позволява да наблюдавате броя на изрязаните детайли в текущите настройки и диагностиката на машината (входове и изходи на PLC, история на грешките). По време на рязане, дисплеят показва скоростта на лентата, основното натоварване на двигателя и потенциалните съобщения за грешка. Дисплеят показва и настройките на ъгъла на рязане. Специални аксесоари могат да бъдат допълнителон поръчани към машината.
Когато превключите в ръчния режим, можете да контролирате всички функции отделно. Машината е оборудвана с високопроизводителен промишлен хидравличен блок, който позволява да се настрои контактното налягане на подемно-транспортното средство. Хидравлично контролирана лента, значително увеличава ефективността на рязане, особено при по-големи серии и рязане на пълни и висококачествени материали. Натискането на един ключ ще извърши пълен цикъл на рязане – захващане на материала, пускане на лентата и охлаждащата система, рязане, спиране на лентата и охлаждането, издигане на рамото до оригиналната регулируема позиция и отваряне на закрепването. Максималната ефективност на рязане се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите за рязане.
За да се постигне максимална твърдост на цялата система и точност на рязане, лентата за рязане на лентата е прикрепена към здрава маса от сив чугун от двете страни в масивни “къщи”, оборудвани с предварително конусни ролкови лагери.
Масивна машинна основа и изключително здрав сив чугун с голяма повърхност за натоварване на материала. Основата на машината е по подразбиране оборудвана с контейнер за стружките или с допълнителен транспортьор за стружки.
Системата е монтирана на конусовидни ролкови лагери, за да се улесни възможно най-лесно завъртане на рамото при ъглово рязане.
Опростено заключване и регулиране на необходимия ъгъл на рязане по скалата на ъгъла или, като допълнителни аксесоари, цифров мониторинг на сензорен екран.
Големите диаметър на движещите се колела и прецизното тристранно твърдо метално водене осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и точност на рязане.
Безшумното и безпроблемно задвижване на лентата се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана, с пълна охлаждаща система с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на допълнителен регулируем изход. Резервоарът за охлаждащата течност с помпата към него, се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако отрезната лента се счупи, машината автоматично се изключва.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на основата на машината.