ARG 380 plus H.F. 2017-06-22T15:22:32+03:00

Pilous ARG 380 Plus H.F.

 

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,18 kW
Скорост отрезна лента 20–90 m/min.
Работна височина 810 mm
Хидравлично масло cca 6 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)
Резервоар охлаждане cca 30 l
Размери машина(min.) 1350 x 2650 x 1400 mm
Размери машина(max.) 2200 x 2700 x 2350 mm
Тегло машина 1025 kg

 

 

 

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Модерната концепция за масивна отрезна машина, ленти позволява индустриално рязане на пълни материали, големи сечения и също така за ъглово рязане. Ето защо е наличен максимален диапазон на ъгъла на рязане 60 ° надясно и 60 ° наляво. Здравата отрезна лента ,обикновено е подходящ за всички взискателни производствени предприятия. Отрезната лента е с размери 34 х 1,1 мм, осигурява точното рязане на големи напречни сечения. Позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Машината е оборудвана с хидравличен агрегат, който улеснява автоматичното повдигане на рамото на лентата за рязане след завършване на рязането. Височината на повдигане може да бъде регулирана в зависимост от размера на материала, който ще бъде рязан. Рязането се извършва от тежестта на рамото, с възможност за непрекъснато регулиране от клапана. Когато рязането завърши, задвижване на отрезната лента  се изключва автоматично и рамото се придвижва до начално положение. Максималната ефективност на рязане се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата, посредством честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите за рязане. Ергономичната основа на машината по подразбиране е оборудвана с контейнер за стружки или с допълнителен транспортьор за чипове /вижте аксесоарите към машината/.
За да се постигне максимална точност на рязане, рамото на лентата е прикрепено към здрава въртяща се маса от двете страни в масивни корпуси, снабдени с предварително натоварени конусовидни ролкови лагери.
Системата е монтирана на конусовидни ролкови лагери, за да се улесни възможно най-лесно завъртане на рамото при ъглово рязане.
Рамото се върти заедно с лентата на триона.
Опростено заключване и регулиране на необходимия ъгъл на рязане в ъгъла или, като допълнителни аксесоари, цифров мониторинг с графичен дисплей/вижте аксесоарите към машината/.
Масивно, бързозатягащо менгеме, осигурява лесно и надеждно захващане на материала.
Големите диаметър на движещите се колела и прецизното тристранни твърдосплавни водачи, осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и изключителна точност на рязане.

Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система, с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо. Резервоарът за охлаждаща течност с помпа е в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата. Ако отрезната лента се счупи, машината автоматично се изключва.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на въртящ се панел.