ARG 250 plus H 2019-03-28T15:52:24+02:00

Pilous ARG 250 Plus H

 

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 0,9/1,4 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,18 kW
Скорост отрезна лента 40/80 m/min.
Работна височина 910 mm
Обем резервоар охлаждане cca 15 l
Размер на машината (min.) 950 x 1650 x 1450 mm
Размер на машината (max.) 1550 x 1850 x 2050 mm
Тегло 485 kg

 

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Универсална, стабилна лентоотрезна машина, преднацначена за общо ползване производствени цехове, професионален клас. Промишлената лента с ширина 27 x 0,9 мм се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Машината е оборудвана с хидравличен агрегат, който улеснява автоматичното повдигане на рамото на лентата за рязане след завършване на рязането. Тази система прави работата с машината много по-лесна, особено при рязане на по-големи серии. Височината на повдигане може да бъде регулирана в зависимост от размера на материала, който ще бъде изрязан. Свалянето на рамото се извършва от тежестта му, с възможност за непрекъснато регулиране на скоростта му. Когато рязането завърши, лентовото задвижване се изключва автоматично и рамото се придвижва до първоначалното положение. Трифазен двускоростен двигател (400 V) ви позволява да изберете скорост 40 или 80 m / min. Според характеристиките на материала, който трябва да бъде нарязан.
Непрекъснато регулиране на ъгъла на рязане в диапазона 60 ° до 45°  в ляво, когато заготовката се затегне здраво.
Много здравата машинна конструкция се състои от отливки от сив чугун и осигурява абсорбиране на вибрациите.
Съвременната концепция на лентата за рязане на лента позволява големи размери на рязане при вертикални и ъглови разрязвания.
Опростено заключване и регулиране на желания ъгъл на рязане в ъгъла с фиксирани ограничители в крайни позиции.
Масивното, бързозатягащо менгеме осигурява лесно и надеждно захващане на материала.
Големите диаметъри на движещите се колела и прецизното тристранни твърдосплавни водачи осигуряват дълъг експлоатационен живот на лентата и точност на рязане.
Безшумното и безпроблемно задвижване на отрезната лента се осигурява от индустриален електродвигател, с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система, с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо. Резервоарът за охлаждаща течност с помпа се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако отрезната лента се скъса, машината автоматично се изключва.
Лесно управление чрез ергономично разположени бутони (електрически и хидравлични) на основата на машината.
При машината се доставя непрекъснато регулируем ограничител с 500 мм скала.