ARG 130 мобил 2023-08-21T15:55:50+03:00

Pilous ARG 130 мобил

 

Включен аксесоар към цената на машината е:

  • DR 130 – стоп на материала;

Може да се добави допълнително:

  • V 400 двускоростен мотор 3x400V.
  • Сгъваема основа U130 / заплаща се допълнително/ –  позволява инсталирането на машината на ергономична височина. Колелата улесняват транспортирането на машината, както в сгънато, така и в разгънато състояние.уване улесняват транспортирането на машината на основата както в сгънато, така и в разгънато положение.

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

По-лека версия на ARG 130, предназначена за работа на строителни обекти и инсталации.

За да се сведе до минимум общото тегло, рамото, основната плоча и масата са изработени от алуминий. За да се постигне максимален експлоатационен срок, винтовете и колелата на лентата за рязане са направени от сив чугун. За да се осигури лесен трансфер, машината е снабдена с лостче за заключване на рамото в ниско положение, подвижни колела и дръжка.
На тази отрезна машина може да се регулира на ъгъла на рязане в диапазона 90 ° -60 °, когато заготовката се затегне здраво.
Максимална точност на рязане и експлоатационен живот на лентата.
Изработеният лагер на ходовите колела, опъващата система на колелата и всички въртящи се части са същите като при големите професионални машини.
Професионалното, безшумно и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Еднофазен, едноскоростен 230 V мотор.
Машината е оборудвана с ограничител на детайла от 250 мм.

Отрезната машина работи със отрезна лента 1730 х 13 х 0,65. Видовете отрезни ленти вижте тук.