ARG 330 DC CF-NC automat 2019-03-28T16:25:03+02:00

Pilous ARG 330 DC CF-NC automat

 

Главен мотор 400 V / 50 Hz / 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,35 kW
Серво мотор подаване 1,3 /1,2 kW
Скорост на подаване 1,6  / 2,5 / 3 m/min.
Скорост отрезна лента 15-90 m/min.
Работна височина 850 mm
Тип хидравлично масло cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP
Обем резервоар охлаждане cca 30l
Размери на машината (min.) 2350 x 2400 x 2100 mm
Размери на машината (max.) 2400 x 2660 x 2100 mm
Тегло 1320 kg

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Важно! Машините идват с меню на български език.

Изцяло нова, революционна концепция за рамото, с уникален дизайн. Масивното сиво чугунено рамо е изцяло ново и иновативно в категорията двуколонни, лентови отрезни машини. Това, както и масивната двойна колона, предлага отлична твърдост на цялата система и правилно рязане при рязане на плътни материали.

Напълно автоматизираната CNC лентоотрезна машина, е подходяща за рязане на големи серии в най-тежките и непрекъснати заводи/предпрятия.

Машината е снабдена, с автоматично подаване на заготовката от индустриален сервомотор с нова система за управление. Сервомоторът осигурява висока скорост и максимална точност при подаване на заготовката, дори при многократно подаване при рязане на дълги парчета. Възможности за задаване на три скорости на подаване – 27, 42 или 50 mm / s според теглото и дължината на детайла, който ще се реже. Максималната дължина на единично подаване е 500 мм.
Централният контролен панел е с голям цветен сензорен екран (7,5 инча), осигуряващ лесен и интуитивен контрол на всички функции на машината.

Управляващият блок позволява програмиране на до 60 програми за бързо настройване на дължината на подаване при повтаряща се продукция. Всяка програма може да бъде анотирана. Възможност за програмиране и рязане на различен брой парчета от различни размери без необходимост от допълнителни операции по машината.

  • Машината може да се управлява в напълно автоматичен, полуавтоматичен или ръчен режим. При ръчен режим всички функции на машината се контролират отделно. Захващането на детайла и подаването на рамото в и извън рязането, в желаното положение според секцията на детайла се контролират от хидравликата. Регулирането на налягането на захранващия и фиксирания вентил е включено в стандартното оборудване.
    Максималната ефективност на рязане, се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите за рязане.

Регулирането на налягането на захранващия и фиксирания вентил е включено в стандартното оборудване.

Максималната точност на подаване на детайла се основава на много здрава конструкция на машината, като всички основни части са направени от сив чугун и масивна рамка на захранващата система. Голямата база и цялостната масивна рамка гарантират изключителна стабилност на машината дори при рязане на тежки детайли. Основата е снабдена с голям контейнер за стружки и позволява инсталирането на допълнителен контейнер за стружки. Промишлена лента 3870 х 34 x 1,1 мм се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
За да се постигне максимална точност на подаването на материала, машината е предназначена само за вертикално рязане.
Големият диаметър на лентоводните колела и прецизните твърдосплавни водачи осигуряват дълъг живот на отрезната лента и голяма точност на рязане.
Надстройването на лагерите на лентоводните колела, опъващата система на колелата и всички въртящи се части гарантира дълъг живот на машината.
Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна редуктор.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система с високоефективна помпа и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на допълнителен регулируем изход. Резервоарът за охлаждаща течност с високоефективна помпа се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата. Ако отрезната лента се скъса, машината автоматично се изключва.
Лесният интуитивен контрол чрез ергономично позициониране на централния централен контролен панел.