ARG 640 DCT S.A.F. 2017-07-27T16:23:36+03:00

Pilous ARG 640 DCT S.A.F

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 7,5 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,37 kW
Скорост отрезна лента
20-90 m/min.
Работна височина 850 mm
Тип хидравлично масло cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP)
Обем резервоар охлаждане
cca 100 l
Размери на машината (max.)
3800 x 2700 x 2700 mm
Тегло 4300 kg

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Важно! Машините идват с меню на български език.

Оптималното захващане на детайла при рязане е улеснено от двойно менгеме с пълен ход, което захваща материала както преди, така и след разрез. Натискането на един ключ ще извърши пълен цикъл на рязане – захващане на материала, пускане на лентата и охлаждащата система, разрязване, спиране на лентата и охлаждането, вдигане на рамото към оригиналната регулируема позиция и отваряне на закрепването. Когато превключите в ръчния режим, можете да контролирате всички функции отделно.
Лесно, интуитивно управление чрез сензорен екран на ергономичен ротационен централен контролен панел. Дисплеят показва също така необходимата височина на повдигане на рамото на лентата, в зависимост от напречното сечение на материала, който ще се реже. Освен това, ви позволява да наблюдавате броя на нарязаните детайли в текущите настройки и диагностиката на машината (PLC входове и изходи, история на грешките). По време на рязане дисплеят показва скоростта на лентата на трион, основното натоварване на двигателя и потенциалните съобщения за грешка.
Машината е оборудвана с високопроизводителен промишлен хидравличен блок, който позволява настройка на контактното налягане на подемно-транспортното средство. Максималната ефективност на рязане се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с ширина 54 х 1,6, с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите за рязане. Голямата основа на машината и цялостната масивна рамка гарантират изключителна стабилност, дори при рязане на тежки детайли. По подразбиране машината е оборудвана със шнеков транспортьор. Разположението му точно под рязането осигурява оптимално отстраняване на чиповете. Основната версия на монтажния механизъм е също така оборудвана с ексцентрично разположена ролка, която позволява лесно ръчно повдигане на материала върху товарната площ и лесно придвижване.
Висококачествено осветление на работната площ чрез линия от мощни светодиоди с капак.
За постигане на максимална точност и производителност машината е проектирана само за вертикално рязане.
Големият диаметър на ходовите колела и прецизното тримерно твърдо метално водене осигуряват дълъг живот на лентата и точност на рязане.
Надстройването на лагерите на работещите колела, опъващата система на колелата и всички въртящи се части гарантира дълъг живот на машината.
Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система с възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на няколко допълнителни регулируеми изхода. Резервоарът за охлаждаща течност с високоефективна помпа се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако лентовата лента се счупи, машината автоматично се изключва.