ARG 600 DC S.A.F. 2019-03-26T16:33:13+02:00

Pilous ARG 600 S.A.F.

Главен мотор 4 kW
Мотор на помпата 0,09 W
Хидравличен мотор 1.1 kW
Скорост отрезна лента
10-115 m/min.
Работна височина 700 mm
Тип хидравлично масло
Paramol HM 32
Обем резервоар охлаждане
100 l
Размери на машината (max.)
3080 x 1260 x 2230 mm
Тегло 1750 kg

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Важно! Машините идват с меню на български език.

Масивната двуколонна, полуавтоматична машина, разработена за универсално използване в индустриалното рязане на материали дори при най-трудните и непрекъснати процеси.
Изключително солидната конструкция на рамото и масивната опора на две колони, движеще се линейно, осигуряват отлична здравина на цялата система и прецизно рязане при промишлено рязане на плътни материали. За по-лесно захранване на материала, менгемето е снабдено с ексцентрикова ролка. Така материалът се плъзгас по-малко усилие. Двете водещи глави на отрезната лента са снабдени с автоматично управление на захранването към рязането. Системата следи текущото натоварване на лентата и осигурява автоматична координация на идеалното напрежение и подаване на рязане, като се има предвид точният профил на изрязания материал. Това значително ускорява и прецизира рязането, както и увеличава експлоатационния живот на режещата лента. Максималната ефективност на рязане се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на отрезната лента, посредством честотен преобразувател в диапазона от 10 до 115 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на режещите остриета. Машината е снабдена с високопродуктивен промишлена отрезна лента 41 x 1,3 мм, който се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Ергономичният централен контролен панел осигурява лесен контрол на машината.
След затваряне и натискане на един ключ, машината ще извърши пълен цикъл на рязане – захващане на детайла, режещ диск и стартиране на охлаждащата система, рязане, режещ диск и охлаждащ стоп, ръчно издигане до първоначално регулируемото положение над материала и отваряне на винтовете. Когато превключите към ръчния режим, можете да контролирате всички функции отделно. Голямата база и цялостната масивна рамка гарантират изключителна стабилност на машината дори при рязане на тежки детайли. В основата на машината има сваляем контейнер за стружки.
Машината е оборудвана с високопроизводителен промишлен хидравличен агрегат. Хидравличният блок ви позволява да зададете необходимото налягане на подемно-транспортното средство. Хидравличното опъване на острието гарантира перфектно опъване на режещия диск.
За да се постигне максимална точност и производителност, машината е проектирана само за вертикално рязане.
Много здравата машинна конструкция се състои от масивна чугунена отливка и осигурява безопасно абсорбиране на вибрациите.
Дискови колела с голям диаметър и прецизни тройни водачи с твърд карбид осигуряват дълъг живот на лентата и точност на рязане.
Усъвършенстването на лагерите на дисковите колела, опъващата система на колелата и всички въртящи се части осигуряват дълъг живот на машината.
Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с предавателна кутия със скосени скоби.
Кръгова стоманена четка, задвижвана от индустриален мотор с червячна скоростна кутия, осигурява отстраняването на стружките след рязането.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система с високоефективна помпа, обем от 100 литра и възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на два допълнителни регулируеми изхода.
Изплакващият пистолет, като допълнителене аксесоар, се използва за лесно почистване на машината. Резервоарът за охлаждаща течност от при 100 л с високоефективна помпа се поставят в основата на машината.
Висококачествено осветление на работната площ чрез линия от мощни светодиоди с капак.
Машината проверява правилното опъване или счупване на режещата лента. Ако тя се счупи, машината автоматично се изключва.