ARG 330 DC S.A.F. 2019-03-27T11:04:42+02:00

Pilous ARG 330DC S.A.F.

 

Главен мотор 400 V, 50 Hz, 3 kW
Мотор на помпата 400 V, 50 Hz, 0,12 kW
Хидравличен мотор 400 V, 50 Hz, 0,37 kW
Скорост отрезна лента 15-90 m/min.
Working height of vice 855 mm
Тип хидравлично масло cca 25 l (ISO 6743/4-HM, DIN 51 524 part 2-HLP
Обем резервоар охлаждане cca 30 l
Размери на машината (min.) 1450 x 2500 x 1950 mm
Размери на машината (max.) 1700 x 2500 x 2100 mm
Тегло 1170 kg

 

Изпратете ни Вашето запитване тук: info@aton.bg

Важно! Машините идват с меню на български език.

Масивна двуколонна полуавтоматична машина, разработена за универсално използване в индустриалното рязане на материали дори при най-трудните и непрекъснати процеси.
Една напълно нова, революционна концепция за рамото с уникален дизайн. Масивното, сиво, чугунено рамо е уникално за категорията двуколонни лентови машини. Това, както и масивната двуколонна подпора на рамото, движеща се на линейни водачи, осигуряват отлична твърдост на цялата система и точно нарязване при плътни материали.
Промишлена лента 34 x 1,1 мм се произвежда в много версии и позволява рязане на широка гама от материали, включително неръждаема стомана или инструментална стомана.
Оптималното захващане на детайла при рязане е улеснено от двойно менгеме с пълен ход, която захваща материала както преди, така и след разрез.
С натискането на един бутон ще извърши пълен цикъл на рязане – захващане на материала, пускане на лентата и охлаждащата система, разрязване, спиране на лентата и охлаждането, вдигане на рамото към оригиналната регулируема позиция и отваряне на закрепването. Когато превключите в ръчния режим, можете да контролирате всички функции отделно.
Лесно, интуитивно управление чрез сензорен екран на ергономичен ротационен централен контролен панел. Дисплеят показва също така необходимата височина на повдигане на рамото на лентата, в зависимост от напречното сечение на материала, който ще се реже. Освен това ви позволява да наблюдавате броя на нарязаните детайли в текущите настройки и диагностиката на машината (PLC входове и изходи, история на грешките). По време на рязане дисплеят показва скоростта на лентата, основното натоварване на двигателя и потенциалните съобщения за грешка.
Машината е оборудвана с високопроизводителен промишлен хидравличен блок, който позволява настройка на контактното налягане на подемно-транспортното средство. Максималната ефективност на рязане се поддържа и благодарение на възможността за настройка на оптималната скорост на лентата с честотен преобразувател в диапазона между 15 и 90 m / min, което значително допринася за точността на рязане и експлоатационния живот на лентите за рязане. Голямата база и цялостната масивна рамка гарантират изключителна стабилност на машината дори при рязане на тежки детайли.
В основното оборудване на машината е вкллючен и шнеков транспортьор. Разположението му точно под рязането осигурява оптимално отстраняване на чиповете. Основната версия на монтажния механизъм е също така оборудвана с ексцентрично разположена ролка, която позволява лесно ръчно повдигане на материала върху товарната площ на винтовете и следователно неговата плавно движение.
Висококачествено осветление на работното място чрез линия от мощни светодиоди с капак.
За постигане на максимална точност и производителност машината е проектирана само за вертикално рязане.
Големият диаметър на ходовите колела осигурява дълъг живот на лентата и точност на рязане.
Надстройването на лагерите на работещите колела, опъващата система на колелата и всички въртящи се части гарантира дълъг живот на машината.
Безшумното и безпроблемно задвижване с лента се осигурява от индустриален електродвигател с червячна скоростна кутия.
Машината е свързана с пълна охлаждаща система, с възможност за регулиране на потока на двете водещи глави независимо и на няколко допълнителни регулируеми изхода. Резервоарът за охлаждаща течност с високоефективна помпа се поставя в основата на машината.
Машината проверява правилното опъване или скъсване на лентата на триона. Ако лентовата лента се счупи, машината автоматично се изключва.